Information

DoD Info – Information
Vad handlar egentligen Day Of Defeat om ? Här har du svaret !

DoD försöker att ge dig som spelare en känsla av hur det skulle vara att springa omkring i dåtidens marschstövlar i en fiktionell miljö.
Day of Defeat är ett klassbaserat FPS (First Person Shooter) spel, när man kommer in i spelet så får man välja vilket lag man vill tillhöra och vilken typ av soldat man vill spela -från lättviktaren geväret till mastodontvapnet maskingevär. Varje klass har sin egen mixning av specialiteter och vapen.
Det övergripande målet med spelet är att utföra olika uppdrag på varje bana från att erövra flaggor och behålla dessa till att försvara/anfalla angivna mål.

Med alla de banor som medföljer spelet i original så ger dessa dig som spelare timmar med hård aktion och svåra eldstrider.

Day of Defeat: Source är ett lagbaserat onlinespel som utspelar sig i Europa under andra världskrigets olika operationer.
Du som spelare väljer en roll och tar dig an uppdrag baserade på historiska operationer.
Day of Defeat: Source tar med sig den klassiska spelkänslan från orginalet Day of Defeat och färbättrar upplevelsen med den nya Sourcemotorn, den avancerade spelmotorsteknologin som Valve utvecklade till Half-Life 2.
Med den här teknologin så erbjuder DoD: Source ny grafik(Som inkluderar stöd för ”HDR lightning”) i förbättrade versioner av populära banor från Day of Defeat, plus nydesignade modeller, vapen och nytt ljud.

Så bered dig på en resa 60 år bakåt i tiden och gör din plikt soldat.